Foto's

Over Amadores

Als u denkt dat u de hele wereld over moet vliegen om te genieten van tropische paradijzen, dan heeft u vast nog nooit gehoord van de Canarische Eilanden. Deze Spaanse archipel ligt voor de westkust van Marokko in de Atlantische Oceaan. Doordat de eilandengroep relatief dichtbij de evenaar ligt, is het hier vrijwel het gehele jaar prima toeven. De temperatuur blijft het gehele jaar ongeveer tussen de 20 en 30 graden. Maar ondanks dat het er warm kan worden, zal u toch in een aangename gevoelstemperatuur verblijven, omdat een verkoelend zeewindje daarvoor zorgt.

Gloria Palace Amadores ligt op het eiland Gran Canaria. Dit is niet de grootste, maar wel de populairste van de Spaanse eilandengroep. In slechts 4,5 uur vliegen bent u vanuit Schiphol op dit Spaanse hemeltje op aarde geland. De luchthaven van Gran Canaria is nog geen drie kwartier verwijderd van dit kindvriendelijke hotel. Het eiland staat wereldwijd bekend om haar prachtige stranden, intieme sfeer, indrukwekkende natuur en fantastische accommodaties. In het uiterste zuiden vindt u het plaatsje Puerto Rico. Hier is ook dit luxe all inclusive hotel gevestigd.

Puerto Rico is een vakantiestad pur sang. De kusten worden gesierd door parelwitte stranden met wuivende palmbomen en azuurblauwe golven die keer op keer neerslaan op de kust. De stad was van oorsprong een vissersdorpje maar het groeiende toerisme heeft de stad voor eeuwig veranderd in een trekpleister voor Europeanen die hier hun vakantiedagen willen slijten. In de stad kunt u heerlijk tafelen, terrasjes pakken en uitgaan. Aan het strand kunt u diverse watersporten beoefenen en er zijn diverse golfbanen te vinden in de directe omgeving.

Vergelijk Gloria Palace Amadores bij 5 aanbieders Bekijk prijs