Vergelijk Gloria Palace Amadores bij 5 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:
powered by:

Kamers

Hoewel u waarschijnlijk het merendeel van uw vakantie buiten zult spenderen, is het toch nuttig en comfortabel om te weten dat u ook binnen in weelderige luxe verblijft. U zult zich snel thuis voelen in de kamers van Gloria Palace Amadores. Het hotel beschikt over 364 tweepersoonskamers, 21 familiekamers en 7 suites die allemaal spectaculaire zeezicht hebben. Het zijn uitgebreide, moderne en volledig uitgeruste kamers die zijn ontworpen om aan de eisen van veeleisende gasten te voldoen.

Zo kunt u er vanuit gaan dat u airconditioning heeft in uw kamer. Hierdoor zult u altijd in een aangename temperatuur kunnen overnachten. Ook bent u voorzien van Nederlandse televisie, een minibar, huurkluis en een relaxte zithoek. In de badkamer zult u naast de douche een haardroger aantreffen.

Kamertypes

De familiekamers zijn in principe twee normale kamers, die doormiddel van een verbindingsdeur met elkaar verbonden worden. In de familiekamers kunnen maximaal 4 personen overnachten. In de suites heeft u naast de normale kamer ook een mooie woonkamer tot uw beschikking. Zo heeft u net dat kleine beetje extra ruimte waar u wellicht zo’n behoefte aan heeft. In alle kamers heeft u tegen betaling toegang tot het internet. Zo blijft u altijd bereikbaar en up-to-date!

* 364 tweepersoonskamers
* Airconditioning
* Televisie
* Nederlandse zenders
* Minibar
* Kluis (te huur)
* Zithoek
* Balkon
* Badkamer
* Haardroger
* Internet (tegen betaling)
* 21 familiekamers
* 2 tweepersoonskamers
* Maximaal 4 personen
* 7 suites

Foto's


Vergelijk Gloria Palace Amadores bij 5 aanbieders Bekijk prijs